E-Majalah POPCLUB

Baca E-Majalah POPCLUB #69 untuk menikmati lebih banyak Berita Kini & Keistimewa Ahli di Kedai Buku POPULAR/HARRIS dan POPULAR Online. Klik pada imej di bawah untuk mengaktifkan E-Majalah sekarang mulai 27 Nov!

aPA YANG TERKINI DALAM ISU NOVEMBER 2020

Bersedialah dengan kepulangan superhero kesayangan anda dari dunia DC iaitu Wonder Woman! Jom kembara bersama hero ini dalam pengembaraan epik seterusnya pada tahun 1984. Bukan itu sahaja, 7 pemenang bertuah dapat menyertai keseronokan ini dan memenangi hadiah premium Wonder Woman!
 
Adakah anda suka membaca novel-novel remaja? Jika ya, jom bersama POPCLUB dalam mengenali tiga penulis novel remaja terkenal iaitu Ainin Naufal, Aizam Aiman dan Puteri Nor!
 
Pada zaman dahulu, terdapat satu hikayat yang mempercayai kewujudan Dinosaur. Merek berkata…jeng…jeng…jeng, ingin tahu lebih lanjut? Mari terokai dunia ini dengan komik X-Venture Dunia Dinosaur!
 
Perlukah kita menjadi sempurna untuk kita mengetahu apa itu cinta? Tidak. Jom lihat bagaimana pertemuan Dara dan Eksandar dalam novel Dia Tetap Sempurna, menjadi lebih istimewa.


Al-Quran adalah penyuluh kehidupan yang menyediakan jalan untuk manusia melakukan kebaikan dan menzahirkan kebenaran. Jadi, mari kita melaksanakan tugas kita sebagai hamba untuk memahami konteks Al-Quran dengan lebih mendalam.
   
 POPCLUB melengkapi anda dengan berita terkini, seperti pameran buku, pembukaan kedai baru dan promosi di seluruh Malaysia! Jadi baca lah sekarang untuk menikmati lebih banyak keistimewaan ahli yang menarik!

 
  *Tertakluk kepada terma dan syarat.

 
nIKMATI KEISTIMEWAAN EKSKLUSIF!
POPULAR Connections adalah program eksklusif yang dihoskan oleh POPCLUB dengan keistimewaan khusus untuk pemegang Ahli Kad POPULAR! Daftar /log masuk melalui aplikasi POPULAR MY untuk menebus e-baucar di kedai-kedai yang mengambil bahagian seperti yang tertera di bawah, untuk menikmati rebat khas, diskaun dan keistimewaan yang menebusi sempadan outlet POPULAR!

POPULAR Connections
Ingin melonjakkan perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi? Kongsikan jenama anda kepada 1,000,000 pemegang aktif kad POPULAR kami dengan menyertai Program Pedagang Konvensyen POPULAR! Harga bermula serendah RM 1,500! Hubungi kami untuk maklumat lanjut

Dapatkan 4 e-baucar di kedai ini sekarang dengan mendaftar /log masuk melalui aplikasi POPULAR MY!
 
PERTANYAAN TENTANG IKLAN!
Terdapat banyak format iklan dan pakej yang lebih menarik dan seronok untuk keperluan penjenamaan anda! Hubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut!


TEL: +603-9179 6333 FAX: +603-9179 6339


Ms Tan Pei Lin, Section Manager - Editorial & Social Media 
popeditor@popularworld.com Ext: 6148 

Ms chan Lyn Nian, Marketing Executive Editorial & Social Media  
Hubungi