Majalah POPCLUB

Tempoh promosi untuk POPCLUB isu Mac telah dilanjutkan sehingga 26 Mei! Jom lihat e-versi majalah kami dan beritahu kami apa yang anda fikirkan! Klik pada imej di bawah untuk mengaktifkan POPCLUB E-Mag sekarang!

aPA YANG TERKINI DALAM ISU MAC 2020

Nyanyi sekali! Dengan penyanyi terkenal Taiwan G.E.M, bersama karya terbaharunya!
 
Biarlah kita bergantung kepada kekuatan diri sendiri, demi mengolah perubahan. Selamilah intipati cerita novel pertama Cho Nam-Joo dalam mengupas isu diskriminasi yang berlaku kepada wanita di Korea, pada tahun 1982. 
 
Perjalanan hidup kita berbeza. Adakalanya, kita akan hanyut dalam arus yang juga berbeza. Jadi, selamilah pengembaraan penulis buku Fadhilah Wahid dan lihat bagaimana beliau cuba mencari jalan pulang yang hakiki.
 
Anuar Darwisy merupakan penulis novel genre seram. Sejak dahulu lagi, beliau lebih berminat mengupas isu-isu berkaitan dengan dunia ghaib.  Ingin mengikuti perkembangan cerita beliau? Terokailah intipati karya beliau dalam dunia Bunian.


Siapa kata kartun hanya untuk kanak-kanak? Kartun kini menjadi tontonan semua peringkat usia. Ayuh, tunggu apa lagi! Mari kita terokai komik ketiga-tiga kartun tempatan ini dalam pengembaraan mereka.
   
POPCLUB melengkapi anda dengan berita terkini, seperti pameran buku, pembukaan kedai baru dan promosi di seluruh Malaysia! Dan ia juga menawarkan 20% baucer untuk anda menebus di mana-mana cawangan kami. Jadi cepatlah ke kedai buku popular terdekat anda dan dapatkan majalah percuma sekarang!

 
  *Tertakluk kepada terma dan syarat.
 
nIKMATI KEISTIMEWAAN EKSKLUSIF!
POPULAR Connections adalah program eksklusif yang dihoskan oleh Majalah POPCLUB dengan keistimewaan khusus untuk pemegang Ahli Kad POPULAR! Paparkan Kad POPULAR anda bersama potongan baucer di kedai kami yang mengambil bahagian seperti yang tertera di bawah, untuk menikmati rebat khas, diskaun dan keistimewaan yang menebusi sempadan outlet POPULAR!

POPULAR Connections

Ingin melonjakkan perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi? Kongsikan jenama anda kepada hampir 1,000,000 pemegang aktif kad POPULAR kami dengan menyertai Program Pedagang Konvensyen POPULAR! Harga bermula serendah RM 1,500*! Hubungi kami untuk maklumat lanjut!
 
PERTANYAAN TENTANG IKLAN!
Terdapat banyak format iklan dan pakej yang lebih menarik dan seronok untuk keperluan penjenamaan anda! Hubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut!


TEL: +603-9179 6333 FAX: +603-9179 6339


Ms Tan Pei Lin, Section Manager - Editorial & Social Media 
popeditor@popularworld.com Ext: 6148 

Ms chan Lyn Nian, Marketing Executive Editorial & Social Media  
Hubungi