Majalah POPCLUB

Lihat e-versi majalah kami dan beritahu kami apa yang anda fikirkan! Klik pada imej di bawah untuk mengaktifkan POPCLUB E-Mag sekarang!

aPA YANG TERKINI DALAM ISU OGOS 2019

Wira Malaysia sejati! Mari mengetahui rancangan semasa dan masa hadapan Dato Nicol David!
 
Kita adalah apa yang kita fikirkan. So Aunty, So What! Mengisahkan tentang June H.L Wong kejayaan dalam mengecapi kelestarian hidup. 
 
Lihat kehidupan dari kanta matanya!  Kenny Loh seni dalam penulisan telah mengubah pandangan yang biasa menjadi luar biasa.
 
Pengorbanan Cikgu Fadli Salleh: Ragam Hero Tak Didendang


Rehan Makhtar dan Casoyo lebih gemar berbicara melalui penulisan atau menerusi lakaran gambar.
   
   
  *Tertakluk kepada terma dan syarat.
 
nIKMATI KEISTIMEWAAN EKSKLUSIF!
POPULAR Connections adalah program eksklusif yang dihoskan oleh Majalah POPCLUB dengan keistimewaan khusus untuk pemegang Ahli Kad POPULAR! Paparkan Kad POPULAR anda bersama potongan baucer di kedai kami yang mengambil bahagian seperti yang tertera di bawah, untuk menikmati rebat khas, diskaun dan keistimewaan yang menebusi sempadan outlet POPULAR!

POPULAR Connections

Ingin melonjakkan perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi? Kongsikan jenama anda kepada 1,000,000 pemegang aktif kad POPULAR kami dengan menyertai Program Pedagang Konvensyen POPULAR! Harga bermula serendah RM 1,500! Hubungi kami untuk maklumat lanjut!
 
PERTANYAAN TENTANG IKLAN!
Terdapat banyak format iklan dan pakej yang lebih menarik dan seronok untuk keperluan penjenamaan anda! Hubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut!


TEL: +603-9179 6333 FAX: +603-9179 6339


Ms Tan Pei Lin, Section Manager - Editorial & Social Media 
popeditor@popularworld.com Ext: 6148 

Ms chan Lyn Nian, Marketing Executive Editorial & Social Media  
Hubungi