Majalah POPCLUB

Tempoh promosi Majalah POPCLUB Isu Mei telah dilanjutkan sehingga 1 Ogos! Klik pada imej di bawah untuk baca e-Majalah dan nikmati lebih banyak Informasi terkini & Promosi Istimewa untuk Ahli melalui POPULAR Online : https://bit.ly/3ibc0P2 

Anda juga boleh membeli-belah di kedai buku kami di Kota Bharu, Kerteh, Mentakab, Kuala Selangor, Kuala Lumpur, Melaka, Johor, Perak, Pulau Pinang, Sabah dan Sarawak.  Atau, duduk rumah dan membeli-belah melalui Servis Order, Pick & Go: https://bit.ly/3hpHX5g . Penghantaran ke rumah atau pengambilan barang boleh diaturkan.

aPA YANG TERKINI DALAM ISU MEI 2021

Sertai pengembaraan yang paling menarik dan seronok dengan Thea Stilton dan kawan-kawannya!
 
Jejaki sejarah Perang Salib pertama, kedua dan ketiga dengan Abdul Latip bin Talib dalam temu ramah eksklusif bersama POPCLUB!
 
Jangan putus asa, belajar untuk terus berusaha. Ikuti sesi santai bersama ustaz dan pelajari erti kehidupan dengan Ustaz Adnin Roslan. 
 
Malam yang dingin membawa makna yang hening. Adakah sejarah akan terbongkar? Ingin tahu lebih lanjut. Jom baca kisah sejarah melayu dengan Ibnu Ibrahim At-Tawari dan buku-buku terbarunya.


POPCLUB melengkapi anda dengan berita terkini, seperti pameran buku, pembukaan kedai baru dan promosi di seluruh Malaysia! Jadi cepatlah ke kedai buku POPULAR/HARRIS yang berdekatan atau layari POPULAR Online untuk menikmati promosi kami sekarang!
   
 
 
  *Tertakluk kepada terma dan syarat. Sementara stok masih ada.

 
nIKMATI KEISTIMEWAAN EKSKLUSIF!
POPULAR Connections adalah program eksklusif yang dihoskan oleh POPCLUB dengan keistimewaan khusus untuk pemegang Ahli Kad POPULAR! Tunjukkan Kad POPULAR dan baucar atau Daftar /Log masuk melalui aplikasi POPULAR MY untuk mendapat e-baucar di kedai-kedai yang mengambil bahagian seperti yang tertera di bawah, untuk menikmati rebat khas, diskaun dan keistimewaan yang menebusi sempadan kedai buku POPULAR!

POPULAR Connections
Ingin melonjakkan perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi? Kongsikan jenama anda kepada 1,000,000 pemegang aktif kad POPULAR kami dengan menyertai Program Pedagang Konvensyen POPULAR! Harga bermula serendah RM 1,500! Hubungi kami untuk maklumat lanjut

PERTANYAAN TENTANG IKLAN!
Terdapat banyak format iklan dan pakej yang lebih menarik dan seronok untuk keperluan penjenamaan anda! Hubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut!

TEL: +603-9179 6333 

Ms Tan Pei Lin, Section Manager - Editorial & Social Media 
popeditor@popularworld.com Ext: 6148 

Ms chan Lyn Nian, Marketing Executive Editorial & Social Media  
Hubungi