e-Majalah POPCLUB

Nikmati tawaran 20%* dengan Diskaun Tahunan kami! Baca e-Majalah POPCLUB #70 untuk menikmati lebih banyak Berita Kini & Keistimewa Ahli di Kedai Buku POPULAR/HARRIS dan POPULAR Online. Klik pada imej di bawah untuk mengaktifkan e-Majalah sekarang mulai 19 Mac!

aPA YANG TERKINI DALAM ISU MAC 2021

Tunjukkan e-baucer POPCLUB 20%* di Kedai Buku POPULAR/HARRIS untuk nikmati diskaun sekarang juga!
 
Raya mesti mengesan naga terakhir untuk menghentikan musuh jahat yang telah kembali setelah 500 tahun ... adakah dia akan menang? Kami tidak tahu. Tetapi yang kami tahu ialah beberapa pemenang bertuah akan berpeluang memenangi hadiah premium dari Raya!
 
Sshh…ada rahsia di sebalik cerita seram dan hanya anda sahaja tahu!? Sertai POPCLUB dalam temu ramah eksklusif dengan Fajar Pakeer tentang penerbitan novel-novel seram mereka yang terbaharu.
 
Jom terokai dunia komik dengan LembuRock! Hidup anda pasti akan lebih gembira dengan cerita-cerita baru beliau.


Siapalah kita? Ye, kalau bukan manusia biasa. Ingin tahu lebih lanjut, bacalah novel terbaru Arisa Eriza, Marchmellow.
   



 Ikuti perjalanan penulis Thebingkisanhati dalam mencari keredhaan tuhan dan bagaimana beliau berjaya mengharungi cabaran.

POPCLUB melengkapi anda dengan berita terkini, seperti pameran buku, pembukaan kedai baru dan promosi di seluruh Malaysia! Jadi cepatlah ke kedai buku POPULAR/HARRIS yang berdekatan atau layari POPULAR Online untuk menikmati promosi kami sekarang!
 
  *Tertakluk kepada terma dan syarat.

 
nIKMATI KEISTIMEWAAN EKSKLUSIF!
POPULAR Connections adalah program eksklusif yang dihoskan oleh POPCLUB dengan keistimewaan khusus untuk pemegang Ahli Kad POPULAR! Daftar /log masuk melalui aplikasi POPULAR MY untuk menebus e-baucar di kedai-kedai yang mengambil bahagian seperti yang tertera di bawah, untuk menikmati rebat khas, diskaun dan keistimewaan yang menebusi sempadan outlet POPULAR!

POPULAR Connections
Ingin melonjakkan perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi? Kongsikan jenama anda kepada 1,000,000 pemegang aktif kad POPULAR kami dengan menyertai Program Pedagang Konvensyen POPULAR! Harga bermula serendah RM 1,500! Hubungi kami untuk maklumat lanjut

Dapatkan 8 e-baucar di kedai ini sekarang dengan mendaftar /log masuk melalui aplikasi POPULAR MY!
 
PERTANYAAN TENTANG IKLAN!
Terdapat banyak format iklan dan pakej yang lebih menarik dan seronok untuk keperluan penjenamaan anda! Hubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut!


TEL: +603-9179 6333 FAX: +603-9179 6339


Ms Tan Pei Lin, Section Manager - Editorial & Social Media 
popeditor@popularworld.com Ext: 6148 

Ms chan Lyn Nian, Marketing Executive Editorial & Social Media  
Hubungi