Majalah POPCLUB

Lihat e-versi majalah kami dan beritahu kami apa yang anda fikirkan! Klik pada imej di bawah untuk mengaktifkan POPCLUB E-Mag sekarang!

aPA YANG TERKINI DALAM ISU NOV 2019

Sheerio habis-habis! Dengan penyanyi terkenal UK Ed Sheeran, bersama karya terbaharunya!
 
Pernahkah anda terifikir tentang ramalan “zodiac” dan intipatinya? Mari meneroka apa yang Lilian dan Jennifer Too fikirkan, mengenai “zodiac” untuk tahun 2020.
 
Kita adalah apa yang kita fikirkan. Jadi, selamilah pengembaraan penulis buku Ayesha Syahira dan lihat bagaimana beliau cuba mengenal kembali dirinya.
 
Hidup ibarat ombak. Tiada keadaan yang menjaminkan diri kita untuk sentiasa berada di bawah mahupun di atas. Dan inilah yang ingin disampaikan oleh Bonda Nor ketika mencoretkan buku beliau.


Cinta mempunyai banyak rupa. Tetapi tidak ada cinta yang lebih agung daripada cinta seseorang yang bersedia untuk mementingkan kebahagiaan orang lain bahkan hidup untuk orang lain. Mari hayati karya Acik Lana dalam membicarakan soal cinta.
   
   
  *Tertakluk kepada terma dan syarat.
 
nIKMATI KEISTIMEWAAN EKSKLUSIF!
POPULAR Connections adalah program eksklusif yang dihoskan oleh Majalah POPCLUB dengan keistimewaan khusus untuk pemegang Ahli Kad POPULAR! Paparkan Kad POPULAR anda bersama potongan baucer di kedai kami yang mengambil bahagian seperti yang tertera di bawah, untuk menikmati rebat khas, diskaun dan keistimewaan yang menebusi sempadan outlet POPULAR!

POPULAR Connections

Ingin melonjakkan perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi? Kongsikan jenama anda kepada 1,000,000 pemegang aktif kad POPULAR kami dengan menyertai Program Pedagang Konvensyen POPULAR! Harga bermula serendah RM 1,500! Hubungi kami untuk maklumat lanjut!
 
PERTANYAAN TENTANG IKLAN!
Terdapat banyak format iklan dan pakej yang lebih menarik dan seronok untuk keperluan penjenamaan anda! Hubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut!


TEL: +603-9179 6333 FAX: +603-9179 6339


Ms Tan Pei Lin, Section Manager - Editorial & Social Media 
popeditor@popularworld.com Ext: 6148 

Ms chan Lyn Nian, Marketing Executive Editorial & Social Media  
Hubungi