E-Majalah POPCLUB

Tempoh promosi untuk POPCLUB isu Ogos telah dilanjutkan sehingga 27 Sep! Jadi nikmati lebih banyak Berita Kini & Keistimewaan Ahli di Kedai Buku POPULAR/HARRIS. Klik pada imej di bawah untuk membaca E-Majalah sekarang!

aPA YANG TERKINI DALAM ISU OGOS 2020

Nyanyi dan menari sekali! Dengan penyanyi diva #1 Lady Gaga, bersama karya terbaharunya!
 
Mampukah anda mengharungi kembara yang seram? Jika ya…anda pasti akan suka novel-novel terbaharu terbitan Fajar Pakeer iaitu Kembara Mistik 2.0. Teruskan membaca untuk ketahui lebih lanjut.
 
Anda ingin amalkan gaya hidup sihat? Jangan risau Chef Marina Mustafa ada! dalam buku resipi kali ini anda akan pelajari banyak resipi baharu yang sihat dengan hanya menggunakan Air Fryer. Jom mula!
 
Sakit untuk cantik – inilah cerita disebalik kisah Susuk Setan yang ditulis oleh Ilya Abdullah. Seorang wanita yang ada satu keinginan tetapi hati penuh dengan kebencian. Lihatlah bagaimana dunia ini terbongkar!


Siapa kata kartun hanya untuk kanak-kanak? Kartun kini menjadi tontonan semua peringkat usia. Jom kita terokai komik kartun tempatan ini dalam pengembaraan mereka bersama pelukis kartun terkenal Keith!
   
 POPCLUB melengkapi anda dengan berita terkini, seperti pameran buku, pembukaan kedai baru dan promosi di seluruh Malaysia! Jadi baca lah sekarang untuk menikmati lebih banyak keistimewaan ahli yang menarik!

 
  *Tertakluk kepada terma dan syarat.

 
nIKMATI KEISTIMEWAAN EKSKLUSIF!
POPULAR Connections adalah program eksklusif yang dihoskan oleh POPCLUB dengan keistimewaan khusus untuk pemegang Ahli Kad POPULAR! Daftar /log masuk melalui aplikasi POPULAR MY untuk menebus e-baucar di kedai-kedai yang mengambil bahagian seperti yang tertera di bawah, untuk menikmati rebat khas, diskaun dan keistimewaan yang menebusi sempadan outlet POPULAR!

POPULAR Connections

Ingin melonjakkan perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi? Kongsikan jenama anda kepada hampir 1,000,000 pemegang aktif kad POPULAR kami dengan menyertai Program Pedagang Konvensyen POPULAR! Harga bermula serendah RM 1,500*! Hubungi kami untuk maklumat lanjut!
 
PERTANYAAN TENTANG IKLAN!
Terdapat banyak format iklan dan pakej yang lebih menarik dan seronok untuk keperluan penjenamaan anda! Hubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut!


TEL: +603-9179 6333 FAX: +603-9179 6339


Ms Tan Pei Lin, Section Manager - Editorial & Social Media 
popeditor@popularworld.com Ext: 6148 

Ms chan Lyn Nian, Marketing Executive Editorial & Social Media  
Hubungi