e-Majalah POPCLUB

Baca e-Majalah POPCLUB #72 untuk menikmati lebih banyak Kandungan terkini & Keistimewaan Ahli di Kedai Buku POPULAR/HARRIS dan POPULAR Online: https://bit.ly/3zCMvfs .Klik pada imej di bawah untuk mengaktifkan e-Majalah mulai 3 Sep! Atau,  membeli-belah melalui Servis Order, Pick & Go: https: https://bit.ly/3kE4EDj .Penghantaran ke rumah atau pengambilan barang boleh diaturkan.

aPA YANG TERKINI DALAM ISU SEP 2021

Album pertama, Olivia Rodrigo iaitu SOUR, adalah bukti keupayaan beliau untuk menulis and mengarang muzik yang menyentuh hati!
 
Belajar erti kehidupan dengan Umie Nadzimah dan ketiga-tiga novel beliau!
 
Ikuti sesi santai bersama ustaz Pahrol dalam temu ramah eksklusif bersama POPCLUB!   
 
Malam yang dingin membawa makna yang hening. Adakah sejarah akan terbongkar? Ingin tahu lebih lanjut. Jom baca kisah sejarah melayu dengan Ibnu Ibrahim At-Tawari dan buku-buku terbarunya.


Jom belajar untuk tenangkan diri dengan buku Pujuklah Hati Edisi Istimewa dari penulis motivasi, Bonda Nor.
   
POPCLUB melengkapi anda dengan berita terkini, seperti pameran buku, pembukaan kedai baru dan promosi di seluruh Malaysia! Jadi cepatlah ke kedai buku POPULAR/HARRIS yang berdekatan atau layari POPULAR Online untuk menikmati promosi kami sekarang!
 
  *Tertakluk kepada terma dan syarat. Sementara stok masih ada.

 
nIKMATI KEISTIMEWAAN EKSKLUSIF!
POPULAR Connections adalah program eksklusif yang dihoskan oleh POPCLUB dengan keistimewaan khusus untuk pemegang Ahli Kad POPULAR! Daftar /log masuk melalui aplikasi POPULAR MY untuk menebus e-baucar di kedai-kedai yang mengambil bahagian seperti yang tertera di bawah, untuk menikmati rebat khas, diskaun dan keistimewaan yang menebusi sempadan outlet POPULAR!

POPULAR Connections
Ingin melonjakkan perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi? Kongsikan jenama anda kepada 1,000,000 pemegang aktif kad POPULAR kami dengan menyertai Program Pedagang Konvensyen POPULAR! Harga bermula serendah RM 1,500! Hubungi kami untuk maklumat lanjut

PERTANYAAN TENTANG IKLAN!
Terdapat banyak format iklan dan pakej yang lebih menarik dan seronok untuk keperluan penjenamaan anda! Hubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut!

TEL: +603-9179 6333 

Ms ong Hooi Hoon, Senior Chinese Writer - Editorial
[email protected] Ext: 6148 

Ms chan Lyn Nian, Marketing Executive Editorial  
Hubungi